Главная

:: Статьи :: Стелі з гіпсокартону в залі фото

Тема: Дачный туалет своими руками

Стелі з гіпсокартону в залі фото Фундамент под Potolok figura s gologenom туалет Zenth решил сделать Gipsa kardon foto patalog столбчатым, с Стелі з гіпсокартону в залі фото расширением внизу, для Gipsa kardonvi padvesnoi этого был Стяжка пола своими руками из гранулы пенопласта приобретен бур Стелі з гіпсокартону в залі фото ТИСЭ. В Potolok figura s gologenom роли накопительной емкости Gipsa kardon foto patalog выбор пал на пластиковую Стелі з гіпсокартону в залі фото бочку объемом 220 литров. Gipsa kardonvi padvesnoi Туалета должен иметь Стелі з гіпсокартону в залі фото размер Стяжка пола своими руками из гранулы пенопласта 1.3 на 1.5 Стелі з гіпсокартону в залі фото метра.

Первым этапом Potolok figura s gologenom было рытьё ямы под Gipsa kardon foto patalog бочку. Глубокую Стелі з гіпсокартону в залі фото яму рыть лопатой Gipsa kardonvi padvesnoi неудобно, Zenth Стяжка пола своими руками из гранулы пенопласта пришлось копать Стелі з гіпсокартону в залі фото небольшой лопаткой Potolok figura s gologenom и складывать глину Gipsa kardon foto patalog в ведро, с последующим Стелі з гіпсокартону в залі фото его подъемом и опорожнением. Gipsa kardonvi padvesnoi За полдня яму Стелі з гіпсокартону в залі фото удалось Стяжка пола своими руками из гранулы пенопласта углубить до 1.3 метра

Стелі з гіпсокартону в залі фото Стелі з гіпсокартону в залі фото

 
Стелі з гіпсокартону в залі фото
 
Стелі з гіпсокартону в залі фото
 
Стелі з гіпсокартону в залі фото

Следующим Potolok figura s gologenom этапом было бурение скважин Gipsa kardon foto patalog под будущие Стелі з гіпсокартону в залі фото сваи, на глубину Gipsa kardonvi padvesnoi 1.6 Стяжка пола своими руками из гранулы пенопласта метра. Здесь Стелі з гіпсокартону в залі фото Zenth Potolok figura s gologenom столкнулся с трудностями. Влажная Gipsa kardon foto patalog глина вела себя как Стелі з гіпсокартону в залі фото пластилин - при вращении Gipsa kardonvi padvesnoi бура скатывалась в Стелі з гіпсокартону в залі фото "колбаски", Стяжка пола своими руками из гранулы пенопласта тем самым затрудняя бурение и Стелі з гіпсокартону в залі фото выемку Стелі з гіпсокартону в залі фото грунта. На Potolok figura s gologenom одну скважину времени уходило Gipsa kardon foto patalog около 2-х Стелі з гіпсокартону в залі фото часов, и это Gipsa kardonvi padvesnoi без бурения Стяжка пола своими руками из гранулы пенопласта расширений. К Стелі з гіпсокартону в залі фото тому же, Potolok figura s gologenom участок неровный, место, Gipsa kardon foto patalog выбранное для первого столба, Стелі з гіпсокартону в залі фото возвышается над другими. Остальные Gipsa kardonvi padvesnoi столбы будут выравниваться Стелі з гіпсокартону в залі фото относительно Стяжка пола своими руками из гранулы пенопласта него. Расширения столбов Zenth решил Стелі з гіпсокартону в залі фото сделать Стелі з гіпсокартону в залі фото после того, Potolok figura s gologenom как будут готовы все Gipsa kardon foto patalog 4 скважины. Стелі з гіпсокартону в залі фото На изготовление расширений Gipsa kardonvi padvesnoi ушло по Стяжка пола своими руками из гранулы пенопласта часу на Стелі з гіпсокартону в залі фото каждое.

Zenth Potolok figura s gologenom приготовил строительные материалы: Gipsa kardon foto patalog куски рубероида для гидроизоляции; Стелі з гіпсокартону в залі фото три 50-тикилограммовых мешка цемента Gipsa kardonvi padvesnoi (как оказалось впоследствии Стелі з гіпсокартону в залі фото - Стяжка пола своими руками из гранулы пенопласта многовато, осталось 1.5 мешка); Стелі з гіпсокартону в залі фото песок Стелі з гіпсокартону в залі фото и гранитную Potolok figura s gologenom щебенку (фракция 5-20).

Из Gipsa kardon foto patalog щебня Zenth Стелі з гіпсокартону в залі фото сделал в яме Gipsa kardonvi padvesnoi небольшой дренаж, Стяжка пола своими руками из гранулы пенопласта сантиметров 15-20 Стелі з гіпсокартону в залі фото и насыпал Potolok figura s gologenom туда ещё 2 Gipsa kardon foto patalog ведра песка.

Стелі з гіпсокартону в залі фото
 
 
Стелі з гіпсокартону в залі фото
Стелі з гіпсокартону в залі фото
 

На бочке – «фекалиприемнице»  Gipsa kardonvi padvesnoi сделано множество отверстий, Стелі з гіпсокартону в залі фото так Стяжка пола своими руками из гранулы пенопласта как планируется в будущем засыпать Стелі з гіпсокартону в залі фото в Стелі з гіпсокартону в залі фото нее химикаты, Potolok figura s gologenom для разложения до жидкости.

Рассчитывая толщину Стелі з гіпсокартону в залі фото столбиков, Zenth воспользовался Gipsa kardonvi padvesnoi советами других Стяжка пола своими руками из гранулы пенопласта посетителей форума Стелі з гіпсокартону в залі фото и пришел Potolok figura s gologenom к выводу, что Gipsa kardon foto patalog 4 столбиков диаметром 100 Стелі з гіпсокартону в залі фото мм будет достаточно "за Gipsa kardonvi padvesnoi глаза". Для этого Стелі з гіпсокартону в залі фото были Стяжка пола своими руками из гранулы пенопласта закуплены 4 ПВХ трубы диаметром Стелі з гіпсокартону в залі фото 110 Стелі з гіпсокартону в залі фото мм и Potolok figura s gologenom толщиной стенок 2.7 Gipsa kardon foto patalog мм, длиной Стелі з гіпсокартону в залі фото 2 метра.

На Gipsa kardonvi padvesnoi следующем этапе Стяжка пола своими руками из гранулы пенопласта работ Zenth Стелі з гіпсокартону в залі фото засыпал пустоту Potolok figura s gologenom вокруг бочки щебенкой, Gipsa kardon foto patalog проливая воду и утрамбовывая Стелі з гіпсокартону в залі фото каждый слой. Сыпал щебенку Gipsa kardonvi padvesnoi до уровня самых Стелі з гіпсокартону в залі фото верхних Стяжка пола своими руками из гранулы пенопласта отверстий в бочке. Остальное засыпал Стелі з гіпсокартону в залі фото сверху Стелі з гіпсокартону в залі фото глиной и Potolok figura s gologenom утрамбовал её.

Далее была Gipsa kardon foto patalog разметка под Стелі з гіпсокартону в залі фото резку излишков ПВХ Gipsa kardonvi padvesnoi трубы. Zenth Стяжка пола своими руками из гранулы пенопласта решил поднять Стелі з гіпсокартону в залі фото её над Potolok figura s gologenom уровнем земли на Gipsa kardon foto patalog 15 см, нижний конец Стелі з гіпсокартону в залі фото трубы должен начинаться от Gipsa kardonvi padvesnoi верхней части выкопанного Стелі з гіпсокартону в залі фото расширения. Стяжка пола своими руками из гранулы пенопласта Излишек был отрезан, и труба Стелі з гіпсокартону в залі фото закреплена Стелі з гіпсокартону в залі фото нехитрым приспособлением.

Затем Zenth отмерил длину Gipsa kardon foto patalog арматуры таким Стелі з гіпсокартону в залі фото образом, чтобы нижний Gipsa kardonvi padvesnoi ее конец Стяжка пола своими руками из гранулы пенопласта вошел в Стелі з гіпсокартону в залі фото расширение, но Potolok figura s gologenom не касался грунтGipsa kardon foto patalog а, а верхний конец был Стелі з гіпсокартону в залі фото вровень с концом трубы.

Каркас туалета Zenth Стелі з гіпсокартону в залі фото изготовил Стяжка пола своими руками из гранулы пенопласта специальное крепление. Кольцо будет утоплено Стелі з гіпсокартону в залі фото в Стелі з гіпсокартону в залі фото бетон, а Potolok figura s gologenom дощечка не даст креплению Gipsa kardon foto patalog утонуть в Стелі з гіпсокартону в залі фото нем, заодно решается Gipsa kardonvi padvesnoi проблема центровки Стяжка пола своими руками из гранулы пенопласта шпильки.

Стелі з гіпсокартону в залі фото

 
Стелі з гіпсокартону в залі фото
 
Стелі з гіпсокартону в залі фото
 
Стелі з гіпсокартону в залі фото

Бетона для столбов Gipsa kardon foto patalog был замешан в следующей Стелі з гіпсокартону в залі фото пропорции: цемент-песок-щебень-вода 1-3-2-0.7

На Gipsa kardonvi padvesnoi следующем этапе было Стелі з гіпсокартону в залі фото необходимо Стяжка пола своими руками из гранулы пенопласта залить пятку и расширение столба. Стелі з гіпсокартону в залі фото Уровень Стелі з гіпсокартону в залі фото залитого бетона Potolok figura s gologenom должен быть чуть выше Gipsa kardon foto patalog измеренной (отрезанной) Стелі з гіпсокартону в залі фото длины ПВХ трубы, Gipsa kardonvi padvesnoi чтобы ее Стяжка пола своими руками из гранулы пенопласта можно было Стелі з гіпсокартону в залі фото немножко утопить Potolok figura s gologenom в бетоне, труба Gipsa kardon foto patalog не должна "гулять".

Когда Стелі з гіпсокартону в залі фото трубу установили и выровняли Gipsa kardonvi padvesnoi ее уровнем, яму Стелі з гіпсокартону в залі фото следует Стяжка пола своими руками из гранулы пенопласта немного засыпать влажной глиной, чтоб Стелі з гіпсокартону в залі фото бетон, Стелі з гіпсокартону в залі фото при заливке Potolok figura s gologenom трубы, не выдавило наружу.

Остальные трубы Стелі з гіпсокартону в залі фото были установлены по Gipsa kardonvi padvesnoi высоте относительно Стяжка пола своими руками из гранулы пенопласта первой трубы Стелі з гіпсокартону в залі фото полутораметровым уровнем, Potolok figura s gologenom выровнены по вертикали Gipsa kardon foto patalog другим уровнем, и залиты Стелі з гіпсокартону в залі фото бетоном. Бочку временно закрыли Gipsa kardonvi padvesnoi крышкой, чтоб туда Стелі з гіпсокартону в залі фото не Стяжка пола своими руками из гранулы пенопласта падал мусор, всю конструкцию закрыли Стелі з гіпсокартону в залі фото пленкой Стелі з гіпсокартону в залі фото и оставили Potolok figura s gologenom застывать до следующих выходных. Gipsa kardon foto patalog Далее в Стелі з гіпсокартону в залі фото планах Zenth засыпать Gipsa kardonvi padvesnoi глиной пустоту Стяжка пола своими руками из гранулы пенопласта вокруг труб Стелі з гіпсокартону в залі фото и утрамбовать Potolok figura s gologenom ее. Он считает, Gipsa kardon foto patalog что глина будет отлично Стелі з гіпсокартону в залі фото скользить по ПВХ и Gipsa kardonvi padvesnoi не нужно тратить Стелі з гіпсокартону в залі фото на Стяжка пола своими руками из гранулы пенопласта засыпку такой строительный материал, как Стелі з гіпсокартону в залі фото песок.



Новые статьи
Последние поступления
Искали на сайте
Текущая дата: 18.05.2024